2008.03.26.
15:56

Írta: nagy__mate

Photoshop előtt



Gyakran látunk olyan hirdetéseket, ahol a tulajdonos, hogy védje az autó személyiségi jogait digitálisan kisatírozza a rendszámot. A digiális technika forradalmának köszönhetően ez  ma már másodpercek kérdése. Vannak viszont, akik nem hódolnak be a gépeknek, szeretik a valódi megoldásokat és a TV-t szórakoztatóbbnak találják az internetnél. Ők is adnak el használtautót. Így A/4-es lappal:


A prelude-dal kapcsolatban a legfonotsabb tudnivaló a következő:




A négykerékkormányzás van benne, ez emeli ki a többi autó közül. Mondhatnánk, hogy használtan  legolcsóbb ilyen autó, de a lista nagyon rövid.  A képen látható autó százerezért  megvehető, de használhatót kétszennyiért simán lehet kapni,  ez ugyanis nemcsak, AF-es  de műszakija is lejárt már.

A Prelude kormányzási rendszere alacsony sebességnél csökkenti a forulókört, nagy sebessgénél javítja a kanyarodást. LJK Setright saját maga is sokáig ilyen ilyen autóval járt, pedig ő igazi legenda. A Car magazin columnistája volt harmincöt évig. Számára különösen fontos terület volt az autók kormányműve, a Prelude-ét nagyra értékelte. Óriási szakálla  mellett régimódi stítusa és a Bristolok iránti rajongása a két legnyilvánvalóbb dolog, ami eszünkbe juthat róla. 2005-ben halt meg. Eddigre már nem készítettek összkerékkörmányzású autót, azóta az Infinity észbe kapott és szerelt ilyet autóiba. 

Négeny találmány amit elmostott a gazdasági racionalitás, pedig hasznos lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: photoshop honda autó négykerék használtautó kormányzás a4 prelude ljk setright

A bejegyzés trackback címe:

https://nepauto.blog.hu/api/trackback/id/tr56397713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása